Volg ons

GVN Masters 2024

Na een lang competitie seizoen – wat in feite in oktober van het vorige jaar begon – was er afgelopen weekend de finale der kampioenen, de GVN Masters.

Alle kampioenen van door de GVN georganiseerde wedstrijden, tours, kampioenschappen, reizen en weekend trips strijden dan om de “jaartitel” van Masters kampioen.
Oud Masters kampioenen hebben voor het leven een plek in deze finale.

Aan de start van de 2024 Masters editie op Prise d’Eau totaal 16 spelers.
Na de koffie en het inslaan gingen we rond het middag uur van start voor een heerlijk rondje. Was het begin nog ietsje fris, verderop in de ronde was het zelfs warm en kon het buitenste laagje uit.
Met de iets wat natte baan was er weinig rol op de bal. De baan speelde daardoor lang. Misschien de reden dat er maar 1 birdie werd gemaakt. Die werd door Kaj Wesseldijk direct op de 1e hole gemaakt. Lekker om zo de ronde te beginnen.

Hole 2 van PD is al meteen een hole voor de (1e) neary. Marc wist de bal in de 1e flight het dichtst bij de hole te leggen. De achterop komende flights konden deze niet verbeteren.

Aan het eind van de ronde op de korte par 4 15e de leary. Die was voor Ryan. De 2e neary op hole 17 was prijs voor Arie. Blijft altijd een lastige korte hole.

De uiteindelijk netto scores varieerden van (te) hoog in de 80 tot mooi onder par.
De top 5: op de vijfde plaats Leen met een mooie 74 netto. Vierde plek voor Kaj met ook 74 netto.
Derde plaats voor Armand met gelijk par 72 netto. Op de tweede plaats Vydia met een mooie score van 71 netto.

De winnaar en daarmee de nieuwe GVN Masters 2024 kampioen is Marc de Vries. Hij maakt een mooie 70 netto. Gefeliciteerd Marc !
Een wel verdiende overwinning ook gezien het aantal podium plekken in de zomer tour en de winst in het Par 3 kampioenschap. Het glaswerk kan een jaar op het dressoir.

Dank aan jullie deelname deze Masters en graag tot ziens bij een volgend GVN-evenement.

Hou de golfkalender in de gaten!

Groet,
Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen