Volg ons

SMC for AvL - Welderen

De opzet van de Spang Makandra Cup 2024 is dit jaar anders. Ipv 2 weekends spelen we 6 rondes over het jaar met één ronde gedurende de week. Deze ronde dus. Op vrijdag op Landgoed Welderen.
De hele week werden de vooruitzichten goed in de gaten gehouden. Op maandag leek alles nog "prima". Een paar buitjes gedurende de dag met tussendoor droog weer. 
Hoe veranderlijk is het weer in Nederland. Bij aankomst al miezer en het vooruitzicht van de gehele dag regen. En dat voortuizicht kwam dan weer wel uit. Al voor de ronde een paar stevige buien en bij aanvang al meteen de paraplu erbij en de regenkleding aan.

Dat het al even had geregend bleek al direct bij aankomst op de 1e green. De 1e flight had al direct een uitdaging om een droge lijn te vinden. En uiteindelijk was er geen green droog en putbaar. 
De neary op 4, neergezet door ondergetekende, was alleen mogelijk door de bal hoog richting de green te spelen of een laag onder wind bal die dan over alle rivieren en meren heen zou schieten. Al dus geschiedde...
Uiteindelijk hebben de 15 spelers die wel de baan in gingen het volgehouden tot en met hole 10. Toen was het ook voor hen welletjes.
Over de 10 holes score hebben we een uitslag gemaakt en de top 3 als volgt:
Derde plaats voor Caroline Hoedemaker. Tweede Paul Pieroelie en 1e plaats voor Chan Bhoendie. 

UIteindelijk was het nog gezellig na afloop in het warme clubhuis.
Dank voor jullie komst naar Welderen en het volhouden die 10 holes. Waarschijnlijk kwam dat door de heerlijke Elsterkoek vooraf bij de koffie.

Tot de finale van de SMC for AvL op 7 september op De Hoge Dijk of een ander GVN of iGolf event.

Groet,
Hans & Dylan. 

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen