Volg ons

Zomer Tour - Prise d'Eau

Wat een rough!?! Wie vandaag op Prise d'Eau de fairways niet vond, had beter extra ballen mee in de tas. Want wat waren die roughs hoog! En taai! En in het spel! Ook al had je met veel geluk je bal teruggevonden, zelfs met een wedge kwam je er niet vanzelfsprekend uit. 

Toch was het er een schaarse enkeling die blijkbaar wel de bal recht konden slaan. Die hebben vandaag hun slag geslagen. De 96/77 van Thomas Hoyer was goed voor een derde plaats. Thomas had ook de neary op de hole 2 van De Blaak. Leary op Sijsten 6 was neergezet door Mimoun Belkaid, in de eerste flight al, en is door niemand verbeterd. Twee putts voor par, lekker Mimoun! Met een score van 90/73 verzekerde Marc de Vries zich vandaag van een tweede plaats. Met waardevolle 45 klassement-punten verstevigt hij zijn lead en loopt verder uit in het algemeen klassement van de Zomer Tour. Met een score van 92/67 overklast Erik Vonk vandaag alle aanwezigen en wint met vlag en wimpel de wedstrijd. Chapeau Erik! 

Verder lag Prise d'Eau er vandaag perfect bij, ondanks de vele regen van afgelopen dagen. Een lekker zomers zonnetje en een zacht briesje zorgden voor een prachtig dagje uit met GVN vrienden. Tot de volgende keer, allemaal! 

Groet, 
Mladen

Mladen

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen