Volg ons

Zomer Tour - Spaarnwoude

Doordat er haast geen wind was en de temperatuur prima boven de 15 graden wat het heerlijk golfweer afgelopen zondag op Spaarnwoude. Ondanks de regen van de zeg maar de week ervoor lag de baan er prima droog bij. Er waren geen ballen die verloren gingen op of net naast de fairway.

Aan de start 11 deelnemers voor deze ener laatste ronde van de zomer tour. Komend weekend spelen we om het Par 3 kampioenschap en week later is de finale van de zomer tour van dit jaar. Hopelijk blijft het tot en met de finale nog ‘zomers’.

Om 12 uur van start met een doorkomst tijd na 2:20 uur. De drie flights prima na 2 uur al bij hole 10. Uiteindelijk net iets meer dan 4 uur door de baan. Dat is met de lange wandelingen op de D lus echt super.

Ook tijdens deze ronde een neary, op E3, en een leary op D1. Armstrong wist beide neer te zetten waarna ondergetekende beide in de laatste flight wist te verbeteren.

Vier spelers konden een of meer birdies noteren op de kaart. Daniel, Cees en Hans elk 1. Arno wist 2 birdies te maken. Daarmee is hij nu iets uitgelopen in het birdie klassement.

De uitslag van deze ronde als volgt: derde plaats voor Arno met 87 bruto en 72 netto. Tweede plaats voor de jarige Emile. Hij maakte 95 bruto en daarmee 70 netto.
De winnaar is Armstrong. Met een 84 bruto had ook 70 netto.
Gefeliciteerd heren met de prijzen.

Komend weekend dus de strijd om de par 3 titel en dan 29 september op Reymerswael de finale van de zomer tour. Wie wordt de nieuwe kampioen? Het is spannend aan de top.
En met dubbele punten tijdens de finale is er nog van alles mogelijk.

Tot de volgende GVN-ronde.

Groet,
Hans

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen