Volg ons

Zomer Tour - Westwoud

Op deze zonnige en winderige zondag in West-Friesland streden zeven GVN'ers op de mooie Westfriese Golfclub voor de Zomer Tour punten en voor de leuke dagprijzen. De kans op een dagprijs was een dikke 43%, met maar zeven deelnemers. Met ook nog prijzen voor birdies, neary en leary in het vooruitzicht, had iedereen zich al rijk gerekend. In ergste geval heb je je 30 punten voor het ZT klassement binnen. 

Maar een en ander viel tegen. Tenminste, voor de 57%. De baan lag er prachtig bij, daar lag het niet aan. Afgelopen week is er op de Westfriese de Pro Golf Tour’s Dutch Swing gespeeld en dat kon je wel merken. Fairways en roughs strak gemaaid, greens hard en snel. Straffe westerwind maakte het spel nog lastiger. 

De leary was uitgezet op hole 1 en de neary op hole 12. Beide blaadjes zijn blanco teruggekeerd naar het clubhuis! Niemand van de zeven deelnemers heeft op deze twee holes de green in regulation gehaald. Ook de hoeveelheid birdies viel tegen: 0 in totaal! 

De winnende 43% zijn geworden: Geert Wisman op de 3e plaats met 74 netto, André Hogenkamp op de 2e plaats met 72 netto, en met een prachtig score van 86 bruto en 68 netto is de winnaar van de dag René Kroezen geworden. 

Gefeliciteerd winnaars en tot de volgende....

Mladen

Meer nieuws

Ook lid worden van de leukste golfclub van Nederland?

Lidmaatschappen